Ginekološke usluge

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled
Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema.

Ultrazvučni pregled
Ultrazvuk sa color Doppler pregledom omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem.

Papanikolau test
Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija
Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.

Biopsija
U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije
Lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa
Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd.

Praćenje i kontrola trudnoće
Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja.

Lečenje steriliteta
Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.